Haal jij het beste uit jezelf en je team?

36 Hours | Leeuwarden

Looking for a job as Teamleider Productie?

Onze fabriek voor cultures is uniek en technisch zeer hoogwaardig. Met de modernste apparatuur kweken wij hier cultures (bacteriën) die worden gebruikt om de smaak en textuur te geven aan de lekkerste zuivelproducten van onze klanten. De cultures worden per batch gekweekt, diepgevroren, gemengd en verpakt.

We werken met twee ploegen die beide onder leiding staan van een Teamleider. We hebben op werkdagen een vroege en een late dienst. Teams werken wisselend in vroeg en laat je rapporteert aan de Plantmanager. 

Door interne doorstroom is er voor één van de ploegen een vacature ontstaan voor een

TEAMLEIDER PRODUCTIE (2 ploegendienst)

Als Teamleider werk je samen met je collega Teamleider en ben je verantwoordelijk voor de kwantitatieve en kwalitatieve productiedoelstellingen voor de productie van cultures.

Je geeft leiding aan de productiemedewerkers van jouw shift (ca. 7 operators), met het accent op een optimale output en stimuleren van brede inzetbaarheid en motivatie.

Je zorgt voor de handhaving van regels, procedures en afspraken op het gebied van arbo, hygiëne, kwaliteit en milieuzaken en initiëren van verbeteringen hierin. In samenwerking met de Plantmanager en de collega Teamleider breng je verder structuur in de processen binnen de plant.

Overige taken en verantwoordelijkheden:

  • leveren van input en zorgdragen voor commitment van de afdeling in continu verbeterprocessen
  • nauw samenwerken met collega’s van Technische Dienst, Technologen, Bedrijfsbureau, Quality Control, Supply Chain en QESH
  • je rapporteert aan de Plantmanager.

Jouw profiel

Met jouw persoonlijkheid weet snel het vertrouwen te winnen van je collega’s en teamleden. Je hebt ervaring met het snel kunnen beslissen o.b.v. feiten. Je hebt overtuigingskracht en weet dat je samen verder komt dan alleen.  Verder ben of heb je

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau.
  • leidinggevende ervaring is een pre. Bijv. als teamleider of meewerkend voorman
  • je werkt in een productieomgeving. Liefst in de levensmiddelen of farmaceutische industrie
  • bereidt om in het weekend te werken

Je hebt een volledige match met de kernwaarden van CSK: ondernemend, samen, authentiek, open en verantwoordelijk.

Wij bieden

Een functie waar je al je talenten kwijt kunt en verder kan ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf en een team waar je van op aan kunt.

Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. Naast een prima, passend salaris in de zuivel CAO, bieden wij een goede pensioenregeling met lage eigen bijdrage en 25 vrije dagen plus 13 roostervrije dagen.

Je start op met een contract voor een jaar en als het van beide kanten bevalt krijg je een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Interesse en reageren?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en heb je de ambitie om voor deze volgende stap in je carrière te gaan? Upload dan een motivatie met een recent cv (graag in pdf).

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martin Hoogeveen, Plantmanager op 088-13 41 500 of Thomas Bos, Recruiter op 06-22 060 878.Apply now...

Personal information

Tell us something about yourself

Cover letter