Jouw scherpte, inzicht, initiatief en kwaliteit kunnen een bijdrage leveren aan onze ambities.

36 Hours | Leeuwarden

Looking for a job as Supply Chain Planner?

Door groei en professionalisering hebben wij een vacature van Supply Chain Planner.

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de productie en de uitlevering van halffabricaten en gereed product. Dit zijn zogenaamde cultures, het zuursel voor zuivelproducten als kaas en yoghurt). Je zorgt ervoor dat de machine- en personele capaciteiten efficiënt worden benut en klant- en voorraadorders tijdig worden geproduceerd en uitgeleverd.

Dit doe je door het indelen van klant- en voorraadorders en het aanmaken en controleren van productieorders. Je bent ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van grond- en hulpstoffen en verpakkingsmateriaal.

Overige werkzaamheden:

  • opstellen van managementrapportages
  • operationele inkoop
  • afhandelen van administratieve werkzaamheden
  • afroepen inbound logistiek;
  • en ja, af en toe help je ook een chauffeur als de expeditiemedewerker er even niet is

Naast de operationele werkzaamheden wordt van je verwacht dat deze verbeteringen initieert en impact heeft in het team.


Je hebt een doortastende en flexibele instelling, hands on mentaliteit en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Je neemt initiatief in situaties waar je kunt verbeteren. Je ziet snel mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen en neemt daartoe initiatief.

  • HBO werk/denk niveau richting supply chain/logistiek, bij voorkeur ook HBO/Bachelor-diploma
  • SAP kennis is een dikke pre, gewerkt hebben met een ERP-pakket een must
  • ervaring met plannen binnen een productieomgeving; bij voorkeur food of pharma
  • kennis van het office (365)pakket, planningstools
  • in staat om je zaken snel eigen te maken en gericht op het continu verbeteren van processen

Je hebt een volledige match met de kernwaarden van CSK: ondernemend, open, samen, verantwoordelijk en authentiek en laat dit zien in de praktijk.

Wij bieden

Een zeer zelfstandige en veelzijdige functie met ruimte voor ideeën en initiatieven binnen een enthousiast team. Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en er voor te zorgen dat je de impact van de functie vergroot. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Een 36-urige werkweek, dit betekent dat je naast 25 vrije dagen per periode van 4 weken 2 vrije dagen extra krijgt. We hebben een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage van 2,6%. CAO zuivel.

Interesse en reageren?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en heb je de ambitie om voor deze volgende stap in je carrière te gaan? Upload dan een motivatie met een recent cv (graag in pdf). 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Douwe Blom, Teamleider Supply Chain Planning op tel. 088-13 41 500 of Thomas Bos, Recruiter op 06-22 060 878.