Voor de koele kikker..

36 Hours | Leeuwarden

Looking for a job as Operator Warehouse & Logistiek?

De koele kikker die accuraat is, voor kwaliteit staat en samen met collega's veilig werkt bij en in onze vriescel van -55 graden C.

Nadat in de fabriek de producten zijn geproduceerd en verpakt, moeten deze worden opgeslagen in het warehouse. Het team van circa acht medewerkers zorgt ervoor dat de producten worden opgeslagen op de juiste plaats en met het juiste label. 

Voor het plaatsen in de stellingen wordt er met reachtrucks gewerkt. We gebruiken SAP als computersyteem. Uit dit systeem komen de orderpicklijsten zodat de operators de orders verzendklaar kunnen maken. 

Tot de overige taken horen ook het uitvoeren van periodieke productinventarisaties, het ondersteunen bij overige productie- en magazijnwerkzaamheden en het schoonhouden van het warehouse.

Onze vriescel is met -55 graden Celsius uniek in Nederland.

Om deze functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat je meebrengt:

  • MBO niveau
  • een hef-/reach- en smalle gangentruckcertificaat;
  • logistieke werkervaring in de levensmiddelenindustrie; 
  • kennis van en ervaring met SAP is een mooie aanvulling.

Verder ben je als persoon:

  • klant- en kwaliteitsbewust in denken en doen; 
  • pro-actief, nauwkeurig, zelfstandig en flexibel;
  • van nature doe je iets extra's voor je collega's;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je hebt een volledige match met de kernwaarden van CSK: ondernemend, open, samen, verantwoordelijk en authentiek.

Bijzonderheden:

In deze functie werk je deels in de vriescel, waarbij je hinder kunt hebben van kou en temperatuurwisselingen. Een aanstellingskeuring, loopbaanscreening en verklaring omtrent gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden:

Een veelzijdige, fulltime (36 uur) functie in een groeiende, internationaal opererende organisatie. Het salaris is overeenkomstig de zwaarte van de functie volgens de CAO-zuivel. De werkzaamheden zijn vooralsnog in (verlengde) dagdienst, maar worden mogelijk op termijn volgens een ploegenschema uitgevoerd, waarop dan een ploegentoeslag van toepassing is. 

Ons aanbod:

Wij bieden je een veelzijdige functie met ruimte voor ideeën en initiatieven binnen een enthousiast team. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Daarnaast bieden wij je een goed pakket aanvullende voorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het geschetste profiel, dan zien we je sollicitatiebrief en cv met belangstelling tegemoet. Je kan solliciteren via de button. 

Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met Martin Hoogeveen, Plantmanager op 06-51098857

Uiteraard wordt jouw sollicitatie vertrouwelijk behandeld.Apply now...

Personal information

Tell us something about yourself

Cover letter