Maak het verschil.

32-38 Hours | Leeuwarden

Looking for a job as Business Analyst?

Stap in de wereld van CSK en bouw mee aan onze toekomst in de rol van Business Analyst.

Koninklijke CSK food enrichment werkt hard aan (internationale) groei, kwaliteit van bedrijfsprocessen en de ontwikkeling van de organisatie. Het effectief inzetten van bedrijfsapplicaties en oplossingen voor informatieverstrekking zijn hierbij onmisbaar. 

CSK staat voor de uitdaging om op ICT-gebied toekomstbestendig te zijn. Denk hierbij aan ERP, data-analyse, business intelligence en security & privacy. De organisatie zal steeds hogere eisen stellen aan ICT: van research & development, productie, supply chain, marketing & sales, tot ondersteunende diensten. De verdere professionalisering van de ICT-afdeling ondersteunt deze behoefte en biedt een kans om bij te dragen aan de groeiambities van CSK.

Als Business Analyst sta je in nauw contact met de interne klanten, de verschillende afdelingen van CSK. Je leert de business én de applicaties bij CSK kennen. Je inventariseert, analyseert en vertaalt bedrijfs- en informatiebehoeften naar ICT-oplossingen. Je signaleert kansen, initieert en adviseert over verbetermogelijkheden voor systeemapplicaties en bedrijfsprocessen. Bij ICT-projecten breng je functionele specificaties in kaart in nauwe samenwerking met de business. Je voert fit-gap analyses uit, helpt mee met leveranciers- en softwareselecties en doet kwaliteitsbewaking bij implementatietrajecten. 

Je weet door middel van data- en businessanalyse en het in kaart brengen van de benodigde stuurinformatie, BI-toepassingen verder uit te bouwen in de diverse functionele gebieden. 

Je ondersteunt het (SAP) change managementproces door wijzigingen te beoordelen en te bespreken met de business en je werkt samen met externe leveranciers om de wijzingen door te voeren.

Samen met het ICT-team ga je een rol van betekenis spelen bij gebruikersondersteuning, door problemen op te lossen en vragen te beantwoorden én lever je een bijdrage aan IT Security vraagstukken.


Je krijgt energie van de mogelijkheden van ICT en de kansen die dit biedt voor ondersteuning van de business. Je bent ondernemend en doelgericht en je bent gedreven om een ICT-oplossing zo optimaal mogelijk in te zetten gezien de gegeven situatie. 

Communicatie met stakeholders speelt een belangrijke rol. Je bent makkelijk benaderbaar en jij zoekt je collega’s op. Ervaring met projectmatig (incl. methodieken) werken is een pré.

Je hebt kennis van business intelligence en weet dit goed toepasbaar te maken. Jouw ervaring met SAP helpt je om, samen met CSK, SAP verder te ontwikkelen.  

Uiteraard is jouw ICT-kennis up-to-date, maar je bent minstens zo gericht op de juiste processen en systemen voor de business.

·       Minimaal HBO-opleiding Informatica, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar

·       Bij voorkeur ervaring in een operationele omgeving in een vergelijkbare rol

·       Ervaring met SAP, BI en Microsoft O365 applicaties

·       Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels

Wij bieden 

Aanzienlijke vrijheid om jouw stempel op het ICT-speelveld te drukken en samen met je enthousiaste collega’s mee te werken aan de verdere professionalisering van ICT. De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en het verschil te maken in een ambitieuze en groeiende, internationaal opererende organisatie.

Standplaats is Leeuwarden, maar je zult met enige regelmaat in Wageningen werken (1 à 2 maal per maand). Onze vestiging in Polen valt ook binnen de scope.

Interesse en reageren 

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en heb je de ambitie om voor deze volgende stap in je carrière te gaan? Stuur dan een motivatiebrief met een recent cv (graag in pdf). 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jelle-Wytze de Groot, Manager ICT op tel. 088 1341 543 of Thomas Bos, Recruiter op 06 220 608 78.