Quality, reliable, accurate, nice team. Do we match?

32-36 Hours | Leeuwarden

Looking for a job as Analist Microbiologie?

Met de door jouw uitgevoerde analyses van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten kunnen wij onze (voedsel)veiligheid en kwaliteit van producten garanderen.

Bij CSK hebben wij veiligheid en kwaliteit namelijk als topprioriteit gesteld. De afdeling Quality Control(QC) zorgt voor de controles op de juiste kwaliteit. In ons moderne lab werken 15 collega's iedere dag vol toewijding aan deze controles. 

Als Analist Microbiologie voer je zelfstandig analyses uit op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Het gaat om algemene en specialistische microbiologische en fysisch-chemische bepalingen. Naast het uitvoeren van analyses zorg je ook monstername en voorbereiden en uitvoeren van hygiënecontroles.  

Overige taken zijn:

  • verwerking en rapportage van de resultaten
  • monsterlogistiek
  • beheer en onderhoud van apparatuur

Daarbij zal je actief gaan deelnemen aan de (continu) verbeterprocessen die lopen binnen de organisatie. Een aantal keren per jaar word je ingedeeld om een werkzaamheden uit te voeren in het weekend (ook eventueel zon- en feestdagen).

Je rapporteert aan de Manager QC.

Heb je ambities? Mooi. Weet dat de vacature is ontstaan in verband met doorstroom binnen de organisatie.

Je bent enthousiast, betrokken, betrouwbaar, nauwkeurig en deskundig. Omdat je zelfstandig werkt is het belangrijk dat je kunt plannen en organiseren. Soms komt het voor dat er druk staat om de uitslagen van de analyses te publiceren naar Quality Assurance en Productie. Daarom is het belangrijk dat je stressbestendig en kwaliteitsbewust bent. 

Jouw profiel

Om de functie optimaal uit te kunnen oefenen heb je: 

  • een opleiding op MBO niveau richting levensmiddelentechnologie of laboratoriumtechnologie (microbiologisch)
  • enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functi bij voorkeur in een levensmiddelenbedrijf
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal

Je herkent jezelf in de kernwaarden van CSK: ondernemend, authentiek, verantwoordelijk, samen en open. 

Wij bieden

Een waanzinnig team waar collegialiteit en professionaliteit centraal staan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en het verschil te maken in een ambitieuze en groeiende, internationaal opererende organisatie.

Naast een prima, passend salaris bieden wij een goede pensioenregeling met lage eigen bijdrage en 25 vrije dagen plus 13 adv-dagen (op full time basis, is 36 uur). Wij werken met de CAO-zuivel en een werkweek van 32 of 36 uur. 

Interesse en reageren 

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en heb je de ambitie om voor deze volgende stap in je carrière te gaan? Upload dan een motivatie met een recent cv (graag in pdf). 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Winnie Looper, Manager QC op tel. 088-13 41 500 of Thomas Bos, Recruiter op 06-22 060 878.Apply now...

Personal information

Tell us something about yourself

Cover letter