Optimale beschikbaarheid van installaties

36-36 Hours | Leeuwarden

Looking for a job as Allround Monteur Maintenance?

Als allround monteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het (preventief) onderhoud van installaties, productiemiddelen en utiliteiten. Je initieert en implementeert verbetervoorstellen en modificaties, bent betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van diverse technische projecten en fungeert als contactpersoon voor externe partijen.  


Je werkt in dagdienst, maar mogelijk zal op termijn een 2-ploegenrooster worden ingevoerd. Daarnaast werk je gemiddeld eens in de vier weken een week in consignatiedienst.  Het team is 7 collega’s groot waaronder een werkvoorbereider en engineer. Je manager is de Manager Maintenance & Engineering. 

Voor deze interessante baan zoeken we een enthousiaste, betrokken, betrouwbaar en deskundige MBO-er. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen. Je bent initiatiefrijk, flexibel en collegiaal. Wij zin continu op zoek naar verbeteringen en besparingen. Daarom zien we graag dat je kostenbewust en resultaatgericht bent.  

Je hebt een volledige match met de kernwaarden van CSK: ondernemend, open, samen, verantwoordelijk en authentiek. 

Jouw profiel: 

Om de functie optimaal uit te kunnen oefenen heb je:  

- MBO+ werk- en denkniveau; 
- kennis van en gevoel bij procestechniek in de voedingsmiddelenindustrie, zuivel of chemie; 
- ervaring in een soortgelijke functie in de voedingsmiddelenindustrie; 
- ervaring met het office pakket en onderhoudsprogramma’s (SAP); 
- bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat. 

Ons aanbod: 

Wij bieden je een veelzijdige functie met ruimte voor ideeën en initiatieven binnen een enthousiast team. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Daarnaast bieden wij je een goed pakket aanvullende voorwaarden waaronder opleidingen.  

Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het geschetste profiel, dan zien we je motivatiebrief en cv met belangstelling tegemoet.  

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Thibault Guitton, Manager Maintenance & Engineering op nummer 088-1341500. 

GEEN BUREAUS